GNSS прилади Геометр для риболовлі та активного відпочинку. Розширюємо горизонти використання.

Kategorie

GNSS прилади Геометр відомі багатьом як професійні інструменти для точного позиціонування та агронавігації. Фермери, геодезисти, агрономи, лісники та інші спеціалісти використовують їх у повсякденній професійній діяльності для вимірювання площі полів, виносу точок в натуру, межування, проведення сільськогосподарських та геодезичних робіт. 
Мало хто знає, але наші прилади можна також використовувати як корисні девайси для риболовлі та інших видів активного відпочинку.
Наведемо декілька прикладів, як скористатися приладами Геометр для активного відпочинку.

Використання приладів Геометр для рибалок

Знання місць із гарним кльовом - одна із переваг успішного рибалки. Часто пошук таких місць є випадковим і відповідно результат риболовлі не прогнозований. Вплив рельєфу дна, а відповідно і точної локації може бути вирішальний у питанні, чи буде клювати. Багато рибалок довіряють свої зоровій пам’яті, проте відхилення від потрібного місця на 1-2 метри вже може бути вирішальним. Особливо важко виявити те саме місце на відкритій великій водоймі, де не має орієнтирів.

В такому випадку на допомогу рибалці приходять наші прилади для точного позиціонування. Ідеальне рішення - прилади на базі недорогого GNSS приймача GM Spike. Використання їх в комплекті із нашим мобільним додатком Geometer дозволяє із точністю 50-70 см встановити локацію із гарним кльовом. Прилад прокладе шлях саме до встановленої точки, а замітки, які рибалка може зробити в програмі Geometer, нагадають йому час ловлі, наживку та снасті, які він минулого разу використовував. Прилад можна використовувати як зі своїм смартфоном чи планшетом на Андроїд, так і придбати його в комплекті в ударо- пилозахистному варіанті.
Комплекти дозволяють зберігати необмежену кількість карт та точок, що їх вигідно відрізняє від звичайних побутових туристичних навігаторів.

Використання приладів Геометр для грибників

Відомо, що грибниці можуть зберігати свою локацію на протязі багатьох років і радувати врожаєм грибів. Початковий пошук грибних місць займає багато часу, але це варто того, знаючи, що наступного разу повернешся сюди в надії на щедрий грибний улов. Ти не менш, покладатися лише на власну пам’ять, у вік інтернету на цифрових технологій не краще рішення. В цьому питанні, наші комплекти для точного позиціонування із GNSS приймачем GM Spike - ідеальний асистент грибника. Відмічай на карті грибниці, став замітки із типом грибів та повертайся знову за повним кошиком. Прилад дозволяє знайти місце із точністю до 70 см навіть без підключення до мережі Інтернет, що ідеально підходить для віддалених місць та густих лісових насаджень. Прилад прокладе найкоротший шлях до місця і збереже купу часу на його пошук.

Переваги GNSS комплектів для точного позиціонування із приймачем  GM Spike

  • Автономний режим роботи від батареї до 23  годин безперервної роботи
  • Позиціонування із точністю до 70 см
  • Робота без доступу до мережі Інтернет
  • Зручна сумка на ремінці для перенесення
  • Доступна ціна
  • Багатофункціональне використання для професійних та туристичних цілей
( 9 )
Mogą Cię zainteresować
( 238 )
0,00
15 580,00

Zestaw: aplikacja "geometer" do pomiaru powierzchni pola z odbiornikiem GM Spike (SBAS). Optymalny zestaw do pomiaru powierzchni, odległości i ustawiania punktów. Zewnętrzny odbiornik z anteną służy do poprawy dokładności, czułości i jakości sygnału GPS/GNSS. Będziesz mógł wykonać niezbędne prace z terenem, a mianowicie: zmierzyć powierzchnię pól o dowolnym kształcie, mierzyć odległości, tworzyć mapy elektroniczne, wycinać obszary nieproduktywne i wiele innych operacji.

Zestaw: aplikacja "geometer" z wytrzymałym smartfonem i odbiornikiem GM Spike (SBAS) do pomiaru powierzchni pola. Odbiornik zewnętrznej służy do poprawy dokładności pozycjonowania oraz poprawy czułości i jakości sygnału GPS/GNSS.

Walker RTK z aplikacją mobilną Geometer SCOUT to kompaktowe i łatwe w użyciu idealne narzędzie do pomiarów 3D studzienek, chodników, krawężników, schodów, kształtowania krajobrazu, mapowania rowów i urządzeń podziemnych, takich jak linie elektryczne, gazowe, wodne i kanalizacyjne.

Komentarz
Brak recenzji
Napisz swój komentarz
Nazwać*
Email
Wpisz swój komentarz*