GNSS прилади Геометр для риболовлі та активного відпочинку. Розширюємо горизонти використання

Категорії

GNSS прилади Геометр відомі багатьом як професійні інструменти для точного позиціонування та агронавігації. Фермери, геодезисти, агрономи, лісники та інші спеціалісти використовують їх у повсякденній професійній діяльності для вимірювання площі полів, виносу точок в натуру, межування, проведення сільськогосподарських та геодезичних робіт. 
Мало хто знає, але наші прилади можна також використовувати як корисні девайси для риболовлі та інших видів активного відпочинку.
Наведемо декілька прикладів, як скористатися приладами Геометр для активного відпочинку.

Використання приладів Геометр для рибалок

Знання місць із гарним кльовом - одна із переваг успішного рибалки. Часто пошук таких місць є випадковим і відповідно результат риболовлі не прогнозований. Вплив рельєфу дна, а відповідно і точної локації може бути вирішальним у питанні, чи буде клювати. Багато рибалок довіряють свої зоровій пам’яті, проте відхилення від потрібного місця на 1-2 метри може бути причиною відсутності кльову. Особливо важко виявити те саме місце на відкритій великій водоймі, де не має орієнтирів.

В такому випадку на допомогу рибалці приходять наші прилади для точного позиціонування. Ідеальне рішення - прилади на базі недорогого GNSS приймача GM Spike. Використання їх в комплекті із нашим мобільним додатком Geometer дозволяє із точністю до 50-70 см встановити локацію із гарним кльовом. Прилад прокладе шлях саме до встановленої точки, а замітки, які рибалка може зробити в програмі Geometer, нагадають йому час ловлі, наживку та снасті, які він минулого разу використовував. Прилад можна використовувати як зі своїм смартфоном чи планшетом на Андроїд, так і придбати його в комплекті в ударо- пилозахистному варіанті.
Комплекти дозволяють зберігати необмежену кількість карт та точок, що їх вигідно відрізняє від звичайних побутових туристичних навігаторів.

Використання приладів Геометр для грибників

Відомо, що грибниці можуть зберігати свою локацію на протязі багатьох років і радувати врожаєм грибів. Початковий пошук грибних місць займає багато часу, але це варто того, знаючи, що наступного разу повернешся сюди в надії на щедрий грибний улов. Ти не менш, покладатися лише на власну пам’ять, у вік інтернету на цифрових технологій не краще рішення. В цьому питанні, наші комплекти для точного позиціонування із GNSS приймачем GM Spike - ідеальний асистент грибника. Відмічай на карті грибниці, став замітки із типом грибів та повертайся знову за повним кошиком. Прилад дозволяє знайти місце із точністю до 70 см навіть без підключення до мережі Інтернет, що ідеально підходить для віддалених місць та густих лісових насаджень. Прилад прокладе найкоротший шлях до місця і збереже купу часу на його пошук.

Переваги GNSS комплектів для точного позиціонування із приймачем  GM Spike

  • Автономний режим роботи від батареї до 23  годин безперервної роботи
  • Позиціонування із точністю до 70 см
  • Робота без доступу до мережі Інтернет
  • Зручна сумка на ремінці для перенесення
  • Доступна ціна
  • Багатофункціональне використання для професійних та туристичних цілей

Прилади для точного позиціонування Геометр стануть чудовим подарунком рибалкам та любителям тихої охоти.

( 9 )
Рекомендовані товари

Комплект: додаток geometer для вимірювання площі поля з приймачем GM Spike (SBAS). Оптимальний комплект для вимірювання площі, відстаней і виставлення точок. Зовнішній приймач з антеною використовується для покращення точності, поліпшення чутливості і якості GPS/GNSS сигналу. Ви зможете самостійно проводити потрібні роботи з площею, а саме: здійснювати вимірювання площі полів будь-якої форми, вимірювати відстані, створювати електронні карти, вирізання непродуктивних ділянок та багато інших операцій. 

Комплект: додаток geometer (ОС Андроїд) для вимірювання площі поля із захищенним смартфоном та приймачем GM Spike (SBAS). Зовнішній приймач з антеною використовується для покращення точності позиціонування та поліпшення чутливості і якості GPS/GNSS сигналу.  

 

Компактний і простий у використанні ідеальний інструмент для 3D-зйомки оглядових люків, тротуарів, бордюрів, сходинок, елементів ландшафту, а також картування траншей та підземних комунікацій електричних, газових, водопровідних і каналізаційних мереж.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*