La mejor oferta de nuestros productos para clientes del Reino Unido y la UE con cero aranceles en toda la mercancía procedente de Ucrania.
La mejor oferta de nuestros productos para clientes del Reino Unido y la UE con cero aranceles en toda la mercancía procedente de Ucrania.

GNSS прилади Геометр для риболовлі та активного відпочинку. Розширюємо горизонти використання.

Categorías

GNSS прилади Геометр відомі багатьом як професійні інструменти для точного позиціонування та агронавігації. Фермери, геодезисти, агрономи, лісники та інші спеціалісти використовують їх у повсякденній професійній діяльності для вимірювання площі полів, виносу точок в натуру, межування, проведення сільськогосподарських та геодезичних робіт. 
Мало хто знає, але наші прилади можна також використовувати як корисні девайси для риболовлі та інших видів активного відпочинку.
Наведемо декілька прикладів, як скористатися приладами Геометр для активного відпочинку.

Використання приладів Геометр для рибалок

Знання місць із гарним кльовом - одна із переваг успішного рибалки. Часто пошук таких місць є випадковим і відповідно результат риболовлі не прогнозований. Вплив рельєфу дна, а відповідно і точної локації може бути вирішальний у питанні, чи буде клювати. Багато рибалок довіряють свої зоровій пам’яті, проте відхилення від потрібного місця на 1-2 метри вже може бути вирішальним. Особливо важко виявити те саме місце на відкритій великій водоймі, де не має орієнтирів.

В такому випадку на допомогу рибалці приходять наші прилади для точного позиціонування. Ідеальне рішення - прилади на базі недорогого GNSS приймача GM Spike. Використання їх в комплекті із нашим мобільним додатком Geometer дозволяє із точністю 50-70 см встановити локацію із гарним кльовом. Прилад прокладе шлях саме до встановленої точки, а замітки, які рибалка може зробити в програмі Geometer, нагадають йому час ловлі, наживку та снасті, які він минулого разу використовував. Прилад можна використовувати як зі своїм смартфоном чи планшетом на Андроїд, так і придбати його в комплекті в ударо- пилозахистному варіанті.
Комплекти дозволяють зберігати необмежену кількість карт та точок, що їх вигідно відрізняє від звичайних побутових туристичних навігаторів.

Використання приладів Геометр для грибників

Відомо, що грибниці можуть зберігати свою локацію на протязі багатьох років і радувати врожаєм грибів. Початковий пошук грибних місць займає багато часу, але це варто того, знаючи, що наступного разу повернешся сюди в надії на щедрий грибний улов. Ти не менш, покладатися лише на власну пам’ять, у вік інтернету на цифрових технологій не краще рішення. В цьому питанні, наші комплекти для точного позиціонування із GNSS приймачем GM Spike - ідеальний асистент грибника. Відмічай на карті грибниці, став замітки із типом грибів та повертайся знову за повним кошиком. Прилад дозволяє знайти місце із точністю до 70 см навіть без підключення до мережі Інтернет, що ідеально підходить для віддалених місць та густих лісових насаджень. Прилад прокладе найкоротший шлях до місця і збереже купу часу на його пошук.

Переваги GNSS комплектів для точного позиціонування із приймачем  GM Spike

  • Автономний режим роботи від батареї до 23  годин безперервної роботи
  • Позиціонування із точністю до 70 см
  • Робота без доступу до мережі Інтернет
  • Зручна сумка на ремінці для перенесення
  • Доступна ціна
  • Багатофункціональне використання для професійних та туристичних цілей
( 9 )
Te puede interesar

Aplicación Geometer para medir el área de campo con un receptor GM Spike (SBAS). El equipo óptimo para medir áreas, distancias y waypoints. Se utiliza un receptor externo para mejorar la precisión, sensibilidad y calidad de la señal GPS/GNSS. Podrá realizar los trabajos necesarios con el área, a saber: medir el área de campos, medir distancias, crear mapas electrónicos, cortar áreas improductivas y muchas otras operaciones.

Aplicación Geometer (Android) para medir el área. Incluye teléfono inteligente a prueba de golpes y receptor GM Spike (SBAS). Se utiliza un receptor externo para mejorar la precisión del posicionamiento y mejorar la sensibilidad y la calidad del GPS/GNSS.

El Walker RTK con aplicación móvil de geómeter es una herramienta compacta y fácil de usar ideal para la topografía 3D de pozos de registro, aceras, bordillos, escalones, paisajismo, cartografía de zanjas y servicios públicos subterráneos como líneas de electricidad, gas, agua y alcantarillado.

Comentarios
Aún no hay reseñas
Escribe tu comentario
Nombre*
Email
Introduce tu comentario*