Геометр та програма Агроліга від компанії Syngenta

Kategorie

"Агроліга" - це ексклюзивна програма для клієнтів компанії "Сингента", які бажають отримувати винагороди за те, що вони надають перевагу і залишаються постійними партнерами компанії "Сингента".

"Сингента" щиро вдячна тим, хто працює з компанією, і дарує додаткові бали за тривалі взаємовідносини та зростання! Що довше й плідніше ви співпрацюєте з компанією "Сингента", то більше балів і додаткових переваг ви отримуєте! Ваш рівень учасника зростатиме, а спектр технічних сервісів, які ви можете замовити, розширюватиметься.

Програма лояльності "АгроЛіга" стане важливим інструментом для ефективної взаємокорисної співпраці, професійного зростання і розвитку взаємовигідних довготермінових стосунків. Компанія "Сингента" готова допомагати вам в усьому для отримання високих врожаїв — забезпечувати детальною інформацією, консультаціями висококласних експертів, послугами діагностичних лабораторій.

Спеціально для вас, ГеоМетр Україна підібрала найбільш цікаве обладнання, яке можна придбати за допомогою сертифікатів від "Syngenta", що допоможуть у вашому бізнесі. Співпрацюйте, з «Сингента» та отримуйте тільки краще обладнання за програмою лояльності «Агроліга».

Syngenta Агроліга

( 24 )
Mogą Cię zainteresować

Zestaw: aplikacja "geometer" z wytrzymałym smartfonem i odbiornikiem GM Spike (SBAS) do pomiaru powierzchni pola. Odbiornik zewnętrznej służy do poprawy dokładności pozycjonowania oraz poprawy czułości i jakości sygnału GPS/GNSS.

Zestaw agronawigacyjny Geotrack Explorer PLUS to nowe rozwinięcie GeoMeter z oprogramowaniem serii EVOLUTION, które zapewnia dokładność jazdy równoległej 15 cm od rzędu do rzędu (przy bezpłatnym sygnale satelitarnym) oraz możliwość połączenia z RTK i uzyskania dokładności 1-3 cm.

Komentarz
Brak recenzji
Napisz swój komentarz
Nazwać*
Email
Wpisz swój komentarz*