Доступна система GPS/GNSS для тракторів

Категорії
Зміст
  1. Точне Землеробство від компанії Геометр
  2. Проста та ефективна агронавігація від компанії Геометр
  3. GM SMART для Точного Землеробства
  4. Як зробити свою систему паралельного водіння

Виробництво продуктів харчування завжди було і залишається одним із ключових завдань людства. В епоху науково-технічного прогресу і зростаючого населення планети ефективність аграрних процесів набуває особливої значущості. Системи точного землеробства, які включають GPS/GNSS системи вимірювання площі, системи паралельного водіння та моніторинг використання сільськогосподарської техніки, відіграють ключову роль у цьому процесі.

GPS/GNSS системи для вимірювання площі дозволяють аграріям отримати точні дані про свої угіддя, що важливо для планування посівів та розподілу ресурсів. Система Агронавігації забезпечує більш точне і раціональне використання земель, що веде до збільшення врожайності та зниження витрат.

Системи паралельного водіння для трактора автоматизують багато процесів ведення сільського господарства. Вони дозволяють точно контролювати траєкторію руху техніки, скорочуючи перекриття та пропуски при обробці полів, що також сприяє зниженню витрат та зменшенню впливу на навколишнє середовище.
GPS системи супутникового моніторингу для контролю використання сільськогосподарської техніки – це не просто інструмент контролю, а й спосіб оптимізації роботи. Вони дозволяють аналізувати ефективність використання машин та обладнання, що сприяє більш ефективному плануванню робіт та зниженню витрат.

Точне Землеробство від компанії Геометр

Компанія "Геометр" зробила крок уперед, об'єднавши ці три напрямки в одну інтегровану екосистему продуктів. Такий підхід дозволяє не тільки забезпечувати більш тісний зв'язок між різними аспектами управління сільськогосподарським виробництвом, а й забезпечує більш високий рівень автоматизації та оптимізації процесів. Це веде до збільшення врожайності, зниження витрат на обробку землі та покращення якості сільськогосподарської продукції.

Проста та ефективна агронавігація від компанії Геометр

Компанія "Геометр" пропонує власну розробку: GNSS приймач GM SMART із програмою geotrack для Андроїд. Це оптимальний комплект створення власної системи агронавігації. Професійна точність за невисокою ціною. Встановіть програму geotrack на будь-який сумісний пристрій з ОС Андроїд, синхронізуйте його з GNSS приймачем GM SMART через Bluetooth, і ваша передова система навігації готова до роботи! Цей простий і функціональний набір є доступною альтернативою складним професійним системам сільськогосподарської навігації, пропонованим великими світовими брендами. У ньому закладено всі ключові функції для ефективної роботи на полі: точне вимірювання площі, п'ять режимів керування трактором, включаючи вільне водіння, пряме водіння по заданих лініях А-В, водіння по кривих заданих лініях А-В, обробка периметра з прямими і кривими лініями А-В.

Система також зберігає історію всіх виконаних робіт, дозволяючи вам продовжити будь-яку операцію в зручний час. Крім того, завдяки можливості передачі даних про місцезнаходження через Інтернет GM SMART дозволяє здійснювати контроль за ходом робіт у режимі реального часу, надаючи цінну інформацію для прийняття оперативних рішень на фермі.

GM SMART для Точного Землеробства

GM SMART – це одночастотний GNSS приймач L1. У комплекті з програмою geotrack він допомагає не лише визначати площу поля з високою точністю, але й виконувати різні агротехнічні операції, такі як посів, внесення добрив, обприскування з покращеною точністю та ефективністю. Завдяки програмному фільтру згладжування досягається точність відносних координат на рівні 15 см від проходу до проходу з використанням безкоштовного супутникового сигналу. Зверніть увагу, що існує дуже мало приймачів, які дають справжню точність для паралельного водіння на безкоштовному сигналі.

GM SMART підтримує технології високоточного позиціонування RTK, але з обмеженням відстані від базової станції від 5 до 8 км. Якщо у вас є власна мобільна GNSS базова станція, ви можете використовувати її для корекції RTK приймача GM SMART. Якщо ви хочете зняти обмеження для використання RTK, то можете звернутися до компанії "Геометр" для придбання прошивки, яка дозволить відкрити частоти L2 у цьому приймачі. Це платна додаткова опція. Після розблокування, приймач GM SMART працюватиме в частотах L1/L2 подібно до професійного геодезичного приймача і прийматиме поправки від будь-якого постачальника NTRIP корекцій на відстанях 50 км і більше.

GNSS приймач GM SMART дозволяє точно відстежувати положення трактора на полі, а в комбінації з програмою geotrack дозволяє фермерам оптимізувати маршрути і зменшити перекриття або пропуски в обробці землі. Завдяки цьому досягається значна економія часу та ресурсів, збільшується загальна продуктивність робіт.

Програма geotrack для Android надає інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що дозволяє фермерам швидко освоїти режими роботи програми. Якщо пристрій Android має доступ в Інтернет, то фермер має можливість контролювати роботи в режимі онлайн, що дозволяє оперативно реагувати на зміни в польових умовах.

Як зробити свою систему паралельного водіння

Як зібрати свою систему паралельного водіння та скільки це буде коштувати. Система сільськогосподарської навігації складається із трьох основних компонентів:

1. Планшет або смартфон з ОС Андроїд
Щоб створити власну систему агронавігації вам знадобиться планшет із кріпленням для трактора або смартфон. Ми рекомендуємо використовувати планшет, тому що зручніше використовувати програму з пристроєм, що має діагональ екрану 7-9 дюймів. Середньоринкова ціна на відповідний пристрій починається з $120. 

2. Програма geotrack
Професійна програма geotrack з широкими можливостями системи сільськогосподарської навігації: 5 режимів навігації, вимірювання площі з функцією зміщення антени, збереження історії робіт та синхронізація з онлайн-платформою Агропрофіль. Постійна ліцензія geotrack з подальшими оновленнями та покращеннями, без абонентської плати - $250.

3. GNSS приймач GM Smart
Спеціалізований одночастотний GNSS приймач з можливостями поліпшень. Чудова точність паралельного водіння на безкоштовному супутниковому сигналі завдяки фірмовому фільтру згладжування, розробленому спеціально для точного землеробства. Приймач GM Smart забезпечує точність на рівні 15-20 см від проходу до проходу без додаткових супутникових корекцій та підписок. Приймач GM Smart із гарантованою високою точністю позиціонування – $550.

На даний момент компанія Геометр пропонує GNSS приймач та програму geotrack за зниженою ціною. Поспішайте скористатися вигідною пропозицією.

Комплект GM SMART із програмою geotrack – це найкраще рішення на ринку систем сільськогосподарської навігації. Зв'яжіться з нами для отримання більш детальної інформації, а також для ДЕМО-доступу до програми geotrack.

( 1 )
Рекомендовані товари

Мобільний додаток geotrack - це недорога програма агронавігації для пристроїв Android, яка підтримує всі польові роботи, пов’язані з трактором, такі як обприскування, внесення добрив, збирання врожаю та посів. Разом із програмним забезпеченням користувачі geotrack можуть придбати високоточні рішення GNSS та RTK, які забезпечують згладжену навігацію та сантиметрову точність.

Комплект: програмне забезпечення geotrack з приймачем GM SMART - оптимальний комплект, який дозволить вам створити власну систему паралельного водіння з професійним рівнем точності від 15 см від ряду до ряду, до 1-3 см в режимі одночастотного RTK.

( 92 )
26 650,00 грн
20 900,00 грн

GNSS приймач GM SMART - приймач нового покоління для роботи з будь-якими навігаційними програмами і можливістю підвищення точності до 1 см. Приймач має 335 каналів для роботи з усіма доступними супутниковими системами: GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS, SBAS.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*