Geotrack – доступні системи точного землеробства, що безшовно з'єднують польові роботи та ефективне управління агробізнесом.

Категорії
Зміст
  1. Як це працює
  2. Що являють собою системи для паралельного водіння Geotrack
  3. Інформація про компанію виробника систем Geotrack
  4. Технічна підтримка продуктів Geotrack

Геотрек система точного землеробства

Точне землеробство вже не тренд, а потреба у сучасному агробізнесі. Зараз, щоб бути конкурентним, недостатньо просто виростити та зібрати врожай, а потрібно його отримати з найменшими витратами та втратами.

Постійне зростання цін на насіння, добрива та агрохімію вимагає від фермера ефективного їх використання та контролю.
Технології точного землеробства були розроблені з метою змінити правила гри на ринку обробітку ґрунту. Їх використання дозволяє скоротити в середньому на 10-15% витрати на паливо, добрива та гербіциди. Контроль обробки кожного квадратного метра поля значно підвищує ефективність використання сільськогосподарської техніки та продуктивності праці.

Відомо, що системи паралельного водіння як частина технології точного землеробства значно збільшують ефективність обробки полів.

Традиційно в агробізнесі так склалося, що виконання польових робіт та їх менеджмент – два взаємопов'язані процеси, але на практиці не взаємодіючі між собою. Фермери користуються обмеженим набором функцій, наприклад, лише паралельним керуванням і оцінюють лише поточну ситуацію на полі. Прогнози, планування робіт, історія виконаних робіт тощо. – ці роботи або не виконуються, або ведуться в окремій системі, що значно знижує ефективність агробізнесу.

Системи для паралельного водіння Geotrack одні з небагатьох, які безшовно з'єднують агронавігацію та онлайн-платформу управління агробізнесом Agroprofile в одну систему з двостороннім обміном даних у режимі реального часу. Це кардинально відрізняє їхню відмінність від інших систем агронавігації і дозволяє отримати найбільшу економію для фермера.

Як це працює

Для виконання польових робіт оператору трактора достатньо на своєму пристрої Geotrack внести інформацію про сільгосптехніку, якою він оброблятиме грунт. Програма самостійно прорахує правильну траєкторію руху по полю, з урахуванням заданої ширини захвату причіпного агрегату та введеної чутливості відхилення.

З іншого боку, фермер створює обліковий запис в аналітичній онлайн-платформі Agroprofile. Платформа в режимі реального часу обмінюється по API з кожним агронавігатором, що працює в полі, а кожен навігатор повертає інформацію про поточну роботу на сервер платформи та виводить її на екран комп'ютера, планшета чи смартфона.

Фермер може створити свої поля (відзначити на карті або імпортувати з агронавігатора), відобразити їх на картах Google, бачити погоду для кожного окремого поля, планувати роботи та ресурси, зберігати історію виконаних робіт за сезонами.

Для контролю менеджменту персоналу та робіт фермер може створити облікові записи співробітників з обмеженим або повним доступом до даних.
Висновок інформації доступний у вигляді різних звітів як по всьому агропідприємству, так і кожному полю окремо.

Що являють собою системи для паралельного водіння Geotrack

Агронавігатори Geotrack – ретельно підібрана комбінація GNSS/RTK пристрою та фірмового програмного забезпечення Geotrack EVO у взаємодії з API з онлайн платформою Agroprofile.
Завдяки гнучкій комплектації модельний ряд агронавігації Geotrack займає нішу доступних професійних агронавігаторів у середньому ціновому діапазоні та бюджетних систем до $1000  із професійними можливостями.
Geotrack Explorer Plus:

Геотрек Експлорер Plus

Професійна система агронавігації для будь-яких тракторів, комбайнів та самохідної сільгосптехніки. Оснащена сучасним GNSS/RTK приймачем GM SMART, який одночасно працює із супутниковими системами GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS. У фермера завжди буде достатньо супутників для безперебійної роботи в полі, навіть у віддаленій сільській чи гірській місцевості зі слабким рівнем сигналу.

Середня кількість супутників у робочому режимі – понад 35. Geotrack Explorer Plus має вбудоване програмне забезпечення серії EVOLUTION, що забезпечує точність паралельного керування на рівні 15 см від проходу до проходу, і можливість покращення точності до 1-3 см при підключенні до RTK. 7-дюймовий дисплей Geotrack Explorer Plus має герметичний і протиударний корпус захищений від попадання пилу та вологи.

Geotrack Lite:

Геотрек Лайт

Найкраща система для паралельного водіння у ціновому діапазоні до $1000  з професійними можливостями. Створений на базі дисплея Samsung 8,7 дюймів, програмного забезпечення для паралельного керування Geotrack EVOLUTION та GNSS приймача GM SMART. Приймач GM SMART має спеціальний програмний фільтр згладжування координат, розроблений для використання у сільському господарстві. Завдяки фільтру згладжування забезпечується висока точність паралельного водіння. Приймач має 335 каналів для роботи зі всіма супутниковими системами: GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS, SBAS. Забезпечує точність паралельного водіння на рівні 15 см від ряду до ряду.

Інформація про компанію виробника систем Geotrack

Geometer International – європейський виробник, який з 2009 року розробляє високотехнологічні GNSS/RTK пристрої та програмне забезпечення для систем точного землеробства, геодезії, міської та інфраструктурної цифровізації, лісового господарства, будівництва та інших галузей, де потрібне високоточне супутникове позиціонування. GNSS/RTK прилади під брендами Geotrack та Geometer використовують фермери та інженери не тільки з України, а і вже більш ніж у 33 країнах світу. Крім того компанія збільшує експансію на ринок сільгоспвиробників країн Африки, Азії та Південної Америки,  які активно розвиваються, пропонуючи свої доступні багатофункціональні системи для паралельного водіння під торговою маркою Geotrack.

Технічна підтримка продуктів Geotrack

Geometer International надає технічну підтримку фермерам, які користуються продуктами Geotrack по всьому світу. Потенційні клієнти можуть отримати додаткову інформацію на сайті нашому. До того, як зв'язатися з технічним спеціалістом за допомогою контактної форми на сайті, Viber, Telegram або e-mail, клієнти можуть переглянути безліч відео, інструкцій та технічної документації з приладів Geotrack, які представлені на сайті.

( 12 )
Рекомендовані товари

Комплект агронавігації ГеоТрек Експлорер PLUS - нова розробка компанії ГеоМетр з програмним забезпеченням серії EVOLUTION, що забезпечує точність паралельного водіння на рівні 15 см від ряду до ряду, та можливістю підключення до RTK і отримання точності в 1-3 см. Дисплей ГеоТрек Експлорер PLUS має покращенні технічні характеристики, та готовий до стабільної роботи для обробки великих площ. 

Комплект агронавігації Геотрек Lite RTK створений на базі дисплея Samsung 8,7 дюймів з LTE, програмного забезпечення geotrack та двочастотного приймача GM SMART L1/L2. Це бюджетна система агронавігації з RTK, яка працює з точністю до 2,5 см. Для отримання сантиметрової точності потрібні поправки RTK або власна базова станція. 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*