Нове покоління GNSS/RTK приймачів від Геометр

Категорії

Команда Геометр Україна вже на фінальній стадії релізу нової серії продуктів під ім'ям GM PRO gen 2 - це новий хай-тек дизайн, покращена ергономічність та новітні технології, які можна порівнювати тільки із закордонними ТОП-виробниками.

Найближчим часом ми презентуємо нову серію GNSS/RTK приймачів, які мають промисловий ступінь захисту від пилу та вологи, протиударний захист за військовими стандартами та новий унікальний дизайн в сучасному форм-факторі, розроблений нашою R&D командою.

Нові приймачі GM PRO gen 2 неможливо сплутати з жодним іншим. Нова модульна архітектура приймачів дозволить гнучко створювати рішення з урахуванням індивідуальних потреб клієнтів, а також серійні пристрої міжнародного рівня якості.
Нові приймачі будуть з вбудованим IMU, можливістю використовувати модулі UHF, використанням технологій L-Band для прямого доступу до точності на рівні 4-6 см без GSM покриття.

Підписуйтесь на наші новини, щоб не пропустити реліз!

( 10 )
Рекомендовані товари

Комплект агронавігації ГеоТрек Експлорер PLUS - нова розробка компанії ГеоМетр з програмним забезпеченням серії EVOLUTION, що забезпечує точність паралельного водіння на рівні 15 см від ряду до ряду, та можливістю підключення до RTK і отримання точності в 1-3 см. Дисплей ГеоТрек Експлорер PLUS має покращенні технічні характеристики, та готовий до стабільної роботи для обробки великих площ. 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*